Natuurstenen Badmeubelset van massief eikenhout met spiegel

Natuurstenen Badmeubelset van massief eikenhout met spiegel prijsindicatie: € 599.00
Bekijken

Prachtige Scandinavische badkamermeubilair van massief eikenhout en prachtig deels verzonken natuursteen wasblad. Deze sets bestaan uit een staand vol eikenhout meubel met softclose lades, een bijpassende wasbladen en een spiegels met spiegelverlichting.

Het badkamermeubel heeft een afmeting van 63x43x74 cm. De la is voorzien van een geïntegreerde handgreep en heeft een softclose systeem waarmee de la extra soepel sluit, en de geleiders werken meteen als een demper wanneer u de lade te hard zou sluiten, en ze voorkomen dan een lade net op een kiertje blijft staan. Deze set is exclusief sifonset, plug en kraan. Het natuurstenen wasblad heeft een afmeting van 63x43x7 cm. De spiegel heeft verlichting (exclusief lamp) en een afmeting van 60×3.5×70 cm.

Badmeubelset Eiken Stockholm 100 CM

Badmeubelset Eiken Stockholm 100 cm incl. spiegel
prijsindicatie: € 895.00

Het natuurstenen wasblad van de Stockholm heeft een afmeting van 100x50x8 cm. De spiegel heeft een afmeting van 100×3.5×70 cm. De set bestaat uit een staand vol eikenhout meubel met één softclose lade, een wasblad en spiegel met verlichting. Deze eikenhouten set past in elke badkamer en geeft een mooie uitstraling.

Badmeubelset Eiken Tallin 120 cm

Badmeubelset Eiken Tallin 120 cm incl. spiegel
prijsindicatie: € 1119.00
Bekijken

Het badmeubel heeft een afmeting van 120x50x90 cm. De kast heeft twee deuren voorzien van RVS-look handgrepen en heeft een softclose systeem waarmee de kastdeur extra soepel sluit, en de geleiders werken meteen als een demper wanneer u de kast te hard zou sluiten, en ze voorkomen dan een kast net op een kiertje blijft staan. Het wasblad heeft een afmeting van 120x50x8 cm. De spiegel heeft een afmeting van 120×3.5×70 cm.

Exclusief model met twee deuren en dubbele wastafels. Ook de spiegel is voorzien van massief eikenhouten frame. Deze uitvoering is tijdelijk verkrijgbaar voor een actieprijs met aanzienlijk hoge korting.

Badmeubelset Eiken Helsinki 100 cm incl. spiegel

Badmeubelset Eiken Helsinki 100 cm incl. spiegel
prijsindicatie: € 895.00

Helsinki 100 heeft een afmeting van 100x50x90 cm. De kast heeft dubbele deuren voorzien van RVS-look handgrepen en een softclose systeem. Het wasblad heeft een afmeting van 100x50x8cm, en de spiegel afmetingen van 100×3.5×70 cm.

Het Boss & Wessing aanbod is een zeer gevarieerde productlijn badkamermeubelen bestaande uit wastafels, fonteinsets en accessoires in verschillende uitvoeringen en modellen, waarvan vele zijn uitgevoerd met natuursteen en andere exclusieve materialen. De concepten van Boss & Wessing bieden ruime mogelijkheden om vorm te geven aan eigen persoonlijke stijl en uitvoering.