Waskom

Natuursteen was kom rond Wit Marmer

Deze natuursteen is van het merk Sanilux en is van uitstekende klasse. Een opbouw waskom geeft een stijlvolle uitstraling en is te combineren met verschillende onderkasten en badmeubels. Bovendien is een marmer waskom eenvoudig schoon te houden en heeft het een mooie vormgeving. Dit model is gemaakt van wit marmer en geeft een luxeuze uitstraling aan uw badkamer.

Natuursteen waskom Rond 350×120 mm

Natuursteen waskom RondDeze waskom is van het merk Sanilux en staat bekend om kwaliteit en design. Deze waskom is gemaakt van natuursteen, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan uw badkamer. Bovendien is dit model goed te combineren met een badmeubel of kolomkast in de kleur light wood. Een waskom die meteen opvalt in de badkamer met een niet allerdaags design.

Natuursteen waskom Sub

Deze waskom is van het merk Sanilux en staat bekend om kwaliteit en design. Deze waskom is gemaakt van natuursteen, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan uw badkamer. Bovendien is dit model goed te combineren met een badmeubel of kolomkast in de kleur light wood. Een waskom die meteen opvalt in de badkamer met een niet allerdaags design. Specificaties:- Natuursteen-

Natuursteen waskom Box 35×50

Natuursteen waskom SubDeze waskom is van het merk Sanilux en staat bekend om kwaliteit en design. Deze waskom is gemaakt van natuursteen, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan uw badkamer. Bovendien is dit model goed te combineren met een badmeubel of kolomkast in de kleur light wood. Een waskom die meteen opvalt in de badkamer met een niet allerdaags design.